Jätä kommentti

Rajamäen Kyläyhdistykseen toinen kyläavustaja 1.8.2016 alkaen.

Tiedote julkaisuvapaa 1.8.2016

 

Kyläavustaja Rajamäen kyläyhdistykseen

 

Rajamäen Kyläyhdistys on palkannut yhdistykseen toisen kyläavustajan. Kyläavustajan tehtävänä on auttaa Rajamäen asukkaita arjen askareissa sekä samalla tukea kyläyhdistyksen yleishyödyllistä työtä.

 

Rajamäen Kyläyhdistyksen kyläavustajana toimii myös Rolf Tuominen. Rolfin tavoittaa kyläyhdistyksen puhelinnumerosta 044-9895034 Varsinainen työaika on arkipäivinä klo 9.00 – 14.30. Tilaaja maksaa avustajan palvelusta pienen maksun (10€/h). Matkakuluja veloitetaan 0,43 euroa/km.Rajamäen Kyläyhdistyksen yhteyshenkilönä kyläapuasioissa on varapuheenjohtaja Marja-Leena Sandelin. Rajamäen Kyläyhdistyksen jäseneksi liittyminen sujuu myös kylätalkkarin kautta.

 

Kyläavustajalta uudenajan naapuriapua

 

Rajamäkeläiset voivat tilata kylätalkkaria pihatöihin, erillaiseen pieniin korjaustöihin ja nikkarointiin avuksi. Esimerkiksi hitsaustyöt,oven korvaukset,portaiden ja kaitaiden teko onnistuvat kyläavustajalta.Myös puu ja metallityöt onnistuvat.Kyläavustaja ei kuitenkaan tee luvanvaraisia töitä, eikä työ kilpaile yksityisen yritystoiminnan kanssa.

 

Kyläyhdistyksellä on myös alueen yhteisiä tehtäviä omalle kyläavustajalle. Tilaisuuksien järjestelyissä riittää tehtävää ja yhdistyksellä onkin paljon monipuolista toimintaa.  Yhteistyö onkin kyläyhdistyksen vahvuus omassa toiminnassaan ja työllistämishankkeessa.

 

Suomen Kylätoiminnan ry:n Työtä kylästä -hanke toimii Uudellamaalla. Hankkeessa kaupunginosa- ja kyläyhdistykset palkkaavat pitkäaikaistyöttömiä palkkatuella kyläavustajiksi. Uudenmaan TE-toimisto osallistuu hankkeen rahoitukseen. Kaikki kylä- ja kaupunginosayhdistykset ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Samoin kyläavustajan tehtävistä kiinnostuneet työttömät työnhakijat ovat lämpimästi tervetulleita töihin ja voivat tiedustella hankkeelta avoimista kyläavustajan paikoista.

 

 

Lisätietoja:

 

Juhani Nenonen

projektipäällikkö

puh. 045 111 5222

juhani.nenonen@kylatoiminta.fi

www.kylatoiminta.fi

Marja Leena-Sandelin

Rajamäen Kyläyhdistys Ry Varapuheenjohtaja

Puh: 040 9302294
marja-leena.sandelin@kolumbus.fi 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: